BOTOX BEHANDELING Leiden

Laten behandelen met botox in Leiden

Botox behandeling in Leiden

Mensen die veel fronsen, kunnen soms onbewust een norse of boze gezichtsuitdrukking hebben. Bovendien kunnen fronsrimpels ‘in de huid’ blijven staan en steeds dieper worden. 

Een botox behandeling helpt ook rimpels te voorkomen. Een behandeling met botuline toxine (botox) zou kunnen zorgen voor een uitstraling waar emotie geen deel meer van uitmaakt: dit is helaas een feit. We kunnen je wel geruststellen: dit heeft alles te maken met het juist inbrengen van de botox. We kunnen je geruststellen: onze artsen beschikken over jarenlange ervaring en kennis op het gebied van botox en filler behandelingen. Wij staan voor veilige, effectieve, natuurlijke resultaten. 

Botox is een uit de natuur verkregen eiwit dat gebruikt wordt om de spieren tijdelijk te laten ontspannen. Het wordt door middel van injecties toegepast. In Nederland wordt gebruik gemaakt van verschillende merken Botuline Toxine zoals: Azzalure, Dysport en Botox®. 

Botuline Toxine (botox) blokkeert het ‘aanspansignaal’ tussen de zenuwen en de spiertjes in de huid. Hierdoor kunnen de spieren in de huid niet meer (volledig) worden aangespannen.

Gratis consult

POSH. biedt jou – voorafgaand aan de behandeling(en)  vrijblijvend en kosteloos een consult met een van haar artsen aan. Er wordt dan gekeken of er geen medische bezwaren zijn tegen een behandeling met botox, de probleemgebieden worden in kaart gebracht en je krijgt een persoonlijk plan gepasseerd op jouw wensen en mogelijkheden. Wil jij weten wat 

contact opnemen?

Vul het formulier in.

Waarom kiezen voor Posh.?

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

WIL JIJ 20 EURO KORTING OP JE FILLER BEHANDELING?