• botox •

BOTOX BEHANDELING

WAT IS BOTOX
(BOTULINE TOXINE)?

Botuline toxine wordt al jaren gebruikt in de neurologie, oogheelkunde en urologie. Botuline toxine is een eiwit dat wordt aangemaakt door de bacterie Clostridium botulinum toxine. 

Het eiwit wordt in de spiervezels van mimische spieren geïnjecteerd. Deze spieren zijn verantwoordelijk voor de lijntjes die zijn ontstaan bij gezichtsuitdrukkingen zoals fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdrimpels. Daarnaast wordt botuline toxine ook gebruikt tegen overmatig transpireren, migraine en tandenknarsen. 

Er zijn verschillende merken op de markt zoals Botox, Azzalure, Dysport en Bocouture. Wij hebben gekozen voor Azzalure en Dysport, omdat het uit onderzoek is gebleken dat dit de meest veilige producten zijn met de beste en meest langdurige werking.

Fronsrimpel behandeling

 € 130

Soms krijg je van je omgeving te horen dat je boos of nors kijkt. Het kan zijn dat je, zelfs in rust, een duidelijke zichtbare fronsrimpel of groef tussen je wenkbrauwen ziet. Fronsrimpels ontstaan door het samentrekken van de spieren tussen de wenkbrauwen. Een behandeling met Azzalure kan zeker een uitkomst bieden om de fronsrimpel zichtbaar te verminderen. Na deze behandeling ervaren veel mensen een liftend effect op de wenkbrauwen. De wenkbrauwen komen omhoog en je gezichtsuitdrukking wordt vriendelijker en zachter. Indien nodig, kan er eventueel na 2 weken nog een filler in de rimpel worden gespoten om deze nog meer te verzachten.
Lachen is natuurlijk gezond. Het is minder leuk dat al dit lachen ervoor zorgt dat de eerste lachrimpels steeds dieper en meer zichtbaar worden; de lachrimpels naast je ogen. Een paar fijne lijnen zijn zeker niet het probleem. Vaak gaat het erom dat de kraaienpootjes steeds duidelijker en zichtbaar worden. Dit kun je als storend ervaren. Dankzij een kleine behandeling Azzalure zie je er weer fris uit.

Kraaienpootjes

 € 130

Overmatig zweten

€ 400

Zweten is een natuurlijke eigenschap. Toch werken de zweetklieren bij iedereen met een andere intensiteit. De een zweet nauwelijks en de ander heeft last van overmatig zweten, natte plekken in kleding of een zweetlucht om zich heen. Een behandeling met Azzalure kan dan een oplossing zijn. Bovendien kan een deze behandeling ook een uitkomst zijn voor overmatig zweten van de handen.

• Boek een gratis consult •

voorhoofdrimpel behandeling

 € 130

Stoor jij je aan de rimpels op je voorhoofd? Heb je er vooral last van wanneer jij je wenkbrauwen ophaalt of zit die diepe rimpel er constant? Met deze behandeling krijg je een uitgeruste en frisse uitstraling. Een mooie huidverbetering, zonder dat je expressie verandert.
Lachen met je mond dicht of je hand voor je mond houden als je lacht, omdat tijdens het lachen je tandvlees zichtbaar is? Herkenbaar? Dan heb je waarschijnlijk een tandvleeslach, ook wel een ‘gummy smile’ genoemd. Vaak is het gelukkig heel eenvoudig op te lossen met een kleine tandvleeslach behandeling door middel van Azzalure.

Tandvleeslach behandeling

€ 100

Wenkbrauwlift behandeling

 € 100

Vaak wordt aangegeven dat laaghangende wenkbrauwen een vermoeide uitstraling of een boze uitdrukking geven. Een lage wenkbrauw kan ook een drukkend gevoel op de ogen veroorzaken. Met een botuline toxine behandeling bij de wenkbrauwen zal de spier die de wenkbrauwen omlaag trekt, verslappen waardoor de wenkbrauwen een klein beetje gelift worden; een wenkbrauwlift. Hierdoor zie je er frisser en minder vermoeid uit.

• Boek een gratis consult •

Voor het maken van een afspraak of als je vragen hebt, kun je ons een 
WhatsApp bericht sturen. Wil je liever e-mailen? Stuur een e-mail naar info@poshkliniek.nl

VOORZORG

Voordat je een botox behandeling ondergaat, is het goed om twee dagen voor de behandeling geen alcohol te drinken en liever geen bloedverdunners te slikken. Daarnaast een week voor de behandeling liever geen voedingssupplementen nemen.

NAZORG

Na de botox behandeling, de geïnjecteerde huid niet masseren. Het eerste uur na de behandeling geen make-up dragen in verband met infectiegevaar. De eerste vier uur na de behandeling, adviseren wij je om niet plat te liggen. Dit om verspreiding van de botox te voorkomen. De eerste twee weken na de behandeling adviseren wij je om geen gezichtsbehandeling te ondergaan en geen sauna’s te bezoeken. Sporten kan 48 uur  na de behandeling. Heb je vragen? Stuur ons een WhatsApp bericht 06-29407171.