• Mannen •

Onze behandelingen

Verschil in behandeling voor mannen

Mannen hebben een andere anatomie, huidstructuur en spieropbouw dan vrouwen. Onze cosmetisch artsen hebben ook ervaring met behandelingen voor mannen. Als de spierontwikkeling bijvoorbeeld sterker is, kan het zijn dat iets meer botox noodzakelijk is. Wanneer de wenkbrauwen ‘streng’ of erg laag staan, natuurlijk ook. Mannen willen over het algemeen hun karakteristieke uitstraling houden. Zij willen er wat fitter en uitgeruster uitzien. Een open en ontspannen blik, zonder dat iemand ziet dat je hebt gekozen voor een cosmetische behandeling. Hier wordt rekening mee gehouden tijdens de behandeling. Hieronder worden de populairste behandelingen voor mannen benoemd.

Misschien herken je het wel; je voelt je uitgerust, fit en je zit lekker in je vel. Het enige dat je stoort is die diepe groef tussen je wenkbrauwen. Een fronsrimpel kan ervoor zorgen dat je er moe uitziet of dat je constant boos kijkt. Dat wil je natuurlijk niet! Een fronsrimpel behandeling (botox) geeft jou weer een uitgeruste, vriendelijke en fitte uitstraling.

De fronsrimpel

Wallen onder de ogen

Helaas worden wallen en donkere kringen rondom de ogen vaak nog meer zichtbaar op latere leeftijd. Volumeverlies onder de ogen creëert wallen. Je voelt je prima of misschien topfit, maar je ziet er vermoeid uit. Met een traangoot (filler) behandeling zie je er weer uitgerust en fris uit. Donkere kringen daarentegen worden in sommige gevallen minder. Het kan ook zijn dat het te maken heeft met de toename van huidpigmentatie; dit is erfelijk bepaald. In dit geval wordt de huidpigmentatie niet verminderd door een filler behandeling.

• Boek een gratis consult •

Klik op de knop hieronder voor het maken van een afspraak. Heb je vragen? Stuur een e-mail naar info@poshkliniek.nl

Geen natte oksels meer

Zweten hoort er nu eenmaal bij, maar wanneer je iedere dag last hebt van natte oksels (met natte plekken in je kleding) kan dit tot irritatie of onzekerheid leiden. Wij behandelen veel mannen tegen overmatig transpiratie met botox. De botox wordt geïnjecteerd in de oksel en zorgt ervoor dat de werking van zenuwen die zweetklieren prikkelen, vrijwel stil komt te liggen. Hierdoor kunnen de zweetklieren tijdelijk (6 tot 12 maanden) weinig tot geen zweet meer produceren.

De neuslippenplooi loopt van de neus naar de mondhoeken. Deze plooi kan het gezicht een harde, vermoeide en ouderlijke blik geven. Door middel van fillers kunnen wij de neuslippenplooi mooi en natuurlijk opvullen, waarbij de gezichtsuitdrukking zachter en frisser wordt.

De neuslippen
plooi

Een stevige kaaklijn

Een mooi gevormde en stevige kaaklijn, is toch het toppunt van mannelijkheid. Helaas is niet iedereen hiermee gezegend. Door de kaaklijn te behandelen met fillers, ontstaat er een krachtige en mannelijke kaaklijn. Het resultaat blijft ongeveer tussen de 8-12 maanden zichtbaar.

Wij begrijpen als ander dat een man vooral man moet blijven. Je uitstraling zorgt voor je charisma; die moet je zeker blijven zien. Voor ons is het belangrijk dat jij het gewenste resultaat krijgt, namelijk een fitte, uitgeruste, gezonde uitstraling, maar vooral ook dat je natuurlijke expressie niet verloren gaat.

• Boek een gratis consult •

Klik op de knop hieronder voor het maken van een afspraak. Heb je vragen? Stuur een e-mail naar info@poshkliniek.nl