• fillers •

Onze behandelingen

Lipvergroting

Vanaf € 250

Meer volume in je lippen kan heel natuurlijk en subtiel, met behoud van de balans in je gezicht. Je mond is een echte blikvanger. Een mooi gevormde mond geeft een jeugdige en sensuele uitstraling. Misschien ben je niet helemaal tevreden over de vorm van je mond of de dikte van je lippen. Misschien worden je lippen met het ouder worden dunner door het verlies van volume. Wat voor jou ook de reden mag zijn, POSH. heeft voor jou de oplossing. Je geeft aan wat jouw wensen zijn en de arts geeft eerlijk advies over de aanbevolen hoeveelheid volume. Iedere mond is anders. Om die reden zijn ook de mogelijkheden en resultaten verschillend.

Helaas worden wallen en donkere kringen rondom de ogen vaak nog meer zichtbaar op latere leeftijd. Volumeverlies onder de ogen creëert wallen. Je voelt je prima of misschien topfit, maar je ziet er vermoeid uit. Je wilt er graag net zo fit en fris uitzien als dat jij je voelt. Met een traangoot behandeling zie je er weer uitgerust en fris uit. Donkere kringen daarentegen worden in sommige gevallen minder. Het kan ook zijn dat het te maken heeft met de toename van huidpigmentatie; dit is erfelijk bepaald. In dit geval wordt de huidpigmentatie niet verminderd door een deze behandeling.

Traangoot behandeling

Vanaf € 370

Jukbeenderen opvullen

€ 330

Door de behandeling van de jukbeenderen, krijgt je gezicht een subtiele lift. Zo krijg je een minder vermoeide uitstraling. Het opvullen van de jukbeenderen geeft een verzachting van de neuslippenplooi; dit zorgt direct voor een verjongend effect op het gehele gezicht. Ook staat een symmetrische V-vorm van het gezicht voor natuurlijke schoonheid en jeugdigheid. Uiteraard kijken onze artsen altijd goed naar je natuurlijke gezichtsvorm.
Door het ondergaan van een neuscorrectie met (lichaamseigen) hyaluronzuur kunnen deuken, knobbels of andere oneffenheden op of in je neus(brug) vaak goed worden aangepakt. Onze artsen zijn namelijk gespecialiseerd in deze behandeling. Tijdens een gratis consult, geven onze artsen eerlijk advies over de mogelijkheden. Deze behandeling is overigens niet mogelijk als je een operatieve neuscorrectie bent ondergaan, omdat de kans op complicaties hoger ligt.

Neuscorrectie

Vanaf € 330

• Boek een gratis consult •

Klik op de knop hieronder voor het maken van een afspraak. Heb je vragen? Stuur een e-mail naar info@poshkliniek.nl

Neuslippen-plooi behandeling

vanaf € 330

De diepe lijn tussen de neus en mondhoeken wordt de neuslippenplooi genoemd. Deze plooi verdiept zich vooral door ouderdom en door jarenlang spreken en lachen. Zo verliest de huid de elasticiteit en stevigheid. Onderhuids vetweefsel zakt vanuit het gebied van de jukbeenderen als het ware omlaag. Hierdoor ontstaat er een plooi die je gezicht een vermoeide en ouderlijke uitstraling kan geven. Met deze behandeling krijgt je hele gezicht een gladdere en frissere uitstraling.

Met deze behandeling kun je jouw gezichtscontour verbeteren. De behandeling is geschikt voor een ingetrokken kin of voor mooiere contour. Heb je een kleine kin en past je kin volgens jou niet bij je gezicht, dan kunnen wij door middel van hyaluronzuur de kin vergroten. Met deze kincorrectie, krijg je gegarandeerd een mooiere gezichtscontour. Een bijkomend voordeel is dat je kaaklijn beter zichtbaar zal zijn. De behandeling is pijnloos en geeft een natuurlijk en mooi resultaat.

Kincorrectie

€ 330

Kaaklijn behandeling

Vanaf €640

Het is mogelijk dat jij je jaren ergert aan de vorm van je kaaklijn. Of je merkt dat je altijd goed gevormde kaaklijn door veroudering is verslapt of is veranderd. Met deze behandeling krijg je een krachtige uitstraling door middel van een strakke, scherpe en jeugdige kaaklijn.

Soms komt het voor dat het resultaat van een behandeling met hyaluronzuur je tegenvalt. Het kan ook zijn dat er een complicatie optreedt, zoals vochtophoping door druk van de hyaluronzuur op de lymfevaten of afsluiting van een bloedvat (zeldzaam). Het is natuurlijk het belangrijkste om complicaties te voorkomen en zorgen voor tevredenheid. Bij ontevredenheid kan hyaluronidase worden geïnjecteerd op de gewenste zone.. Op die manier wordt het door het lichaam versneld afgebroken. Soms is herhalen van deze behandeling noodzakelijk en zijn er in totaal twee sessies nodig.

Fillers verwijderen

Vanaf € 100 per sessie

• Boek een gratis consult •

Voor het maken van een afspraak of als je vragen hebt, kun je ons een WhatsApp bericht sturen via de onderstaande knop. Wil je liever e-mailen? Stuur een e-mail naar info@poshkliniek.nl

VOORZORG

Voordat je een hyaluronzuur behandeling ondergaat, is het goed om twee dagen voor de behandeling geen alcohol te drinken en liever geen bloedverdunners te slikken. Daarnaast een week voor de behandeling liever geen voedingssupplementen nemen.

 

NAZORG

Na de hyaluronzuur behandeling, de geïnjecteerde huid niet masseren. Het eerste uur na de behandeling geen make-up dragen in verband met infectiegevaar. De eerste twee weken na de behandeling liever geen gezichtsbehandeling ondergaan
geen sauna’s bezoeken en probeer direct zonlicht
(en zonnebank) te vermijden.