• FILLMED •

fillmed huidverzorging

• medische huidverzorging•

Naast onze huidverbeterende behandelingen adviseren wij je om je huid goed te onderhouden met onze huidverzorgsproducten. Zo bereik je optimaal resultaat en je hebt er langer plezier van.

De crème die je hebt staan van de drogisterij of parfumerie smeert misschien wel lekker, maar doet vaak niet wat het belooft. De crème bevat te weinig werkstoffen om de huidcellen aan het werk te zetten tot huidverbetering.

Duurdere werkstoffen zijn vaak ook werkzamer en worden meestal alleen gebruikt in salons en/of klinieken. Zo hebben wij gekozen voor de producten van FILLMED: huidverzorgingsproducten die ècht zorgen voor huidverbetering.

Door 40 jaar lange expertise in de esthetische geneeskunde te combineren met cosmetica heeft FILLMED dit weten te realiseren. Doeltreffende anti-huidverouderingsproducten werden geboren: de SKIN PERFUSION lijn.

FILLMED is het 1e Franse laboratorium voor esthetische geneeskunde. Zij voorzien de grootste specialisten zoals esthetische artsen, plastische chirurgen en dermatologen van complete anti-aging oplossingen.

De werkende ingrediënten in de SKIN PERFUSION lijn waren voorheen alleen bestemd voor de esthetische geneeskunde en hebben hierdoor een gegarandeerde werking tegen huidveroudering.

Wil je ook jouw huid optimaal verbeteren en wil je graag persoonlijk advies? Wij staan voor je klaar! Stuur ons een e-mail info@poshkliniek.nl of start direct met shoppen.