• hifu therapie •

Informatie

Strakkere huid zonder operatie of fillers!

HIFU (dit staat voor High Intensity Focused Ultrasound) is een unieke behandeling op basis van ultrasound om de huid te verstrakken op een niet-invasieve manier. Naarmate we ouder worden krijgen we te maken met verslapping van de huid. De collageen en elastine aanmaak neemt af waardoor de huid er minder stevig uitziet. HIFU is een behandeling op basis van ultrasound en de energie die vrijkomt tijdens deze behandeling zorgt ervoor dat de collageen en elastine aanmaak een boost krijgt. Zo zijn we in staat om de huid op een natuurlijke manier te liften en te verstevigen. De behandeling werkt vooral erg mooi op contouren zoals de kaaklijn en de wangen, maar ook op een dubbele kin of voor het verstrakken van de hals en decolleté. 

Voor een prachtig resultaat heb je maar liefst 1 behandeling nodig per jaar.De collageen en elastine aanmaak zet zich direct na de behandeling voort. Omdat het een natuurlijk proces is, is het eerste resultaat zichtbaar na 8-12 weken. Verbeteringen worden zelfs na 6 maanden nog geconstateerd. Dit komt omdat HIFU de aanmaak van collageen en elastine blijft stimuleren tot maanden na de behandeling. In sommige gevallen (bij meer verslapping) kan eventueel een 2e behandeling nodig zijn (na 3 maanden). Wel blijft het verouderingsproces natuurlijk doorzetten. Een jaarlijkse onderhoud van de behandeling is daarom wenselijk. Tijdens de intake kunnen wij een goede indicatie geven.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Hifu in combinatie met Skinpen

HIFU werkt erg mooi in combinatie met onze SkinPen medische microneedling behandeling. De SkinPen zorgt voor huidverbetering & huidversteviging. Deze behandeling versterkt het effect en de duur van HIFU therapy. Deze combinatie zorgt voor meer intensiteit en voor optimaal resultaat. SkinPen is een van de meest nieuwe en innovatieve huidverbeteringsmethoden door middel van medische microneedling. 

Met medische microneedling wordt, door middel van hele kleine, steriele naaldjes die vibrerend op de huid terecht komen, kleine openingen in de huid gemaakt. Tijdens de behandeling wordt het natuurlijke herstelproces diep in de huid geactiveerd waardoor nieuw collageen en elastine wordt aangemaakt. De huid wordt hierdoor steviger en voller en de huidteint egaler, frisser en stralender. Medische microneedling is effectiever en zorgt daardoor voor een zichtbaarder resultaat.

Er is geen hersteltijd nodig, dus je kunt na de behandeling meteen je dagelijkse activiteiten hervatten. Het is mogelijk dat er eerst een beetje roodheid of een lichte zwelling zichtbaar is. Ook kan het zijn dat je een licht tintelend gevoel ervaart. Dit verdwijnt meestal binnen een paar uur. In een enkel geval houdt dit enkele dagen aan. Wij adviseren je om 2 weken na de behandeling geen sauna en zwembaden te bezoeken en geen gezichtsbehandeling te ondergaan. 

Na de behandeling

• Boek een gratis consult •

Klik op de knop hieronder voor het maken van een afspraak. Heb je vragen? Stuur een e-mail naar info@poshkliniek.nl

Zijn er risico's verbonden

De HIFU behandeling is volkomen veilig. Ultrasone technologie wordt al meer dan 50 jaar met succes ingezet en de HIFU behandeling is FDA (hoogste veiligheidscertificaat!) goedgekeurd. ​

2 zones
€ 280

3 zones
€ 380

4 zones
€ 480

5 zones
€ 580

Wangen     – 1 zone
€ 180

Kaaklijn       – 1 zone
€ 180

Onderkin    – 1 zone
€ 180

Hals              – 1 zone
€ 180

Hifu therapie behandelzones

• Boek een gratis consult •

Voor het maken van een afspraak of als je vragen hebt, kun je ons een WhatsApp bericht sturen via de onderstaande knop. Wil je liever e-mailen? Stuur een e-mail naar info@poshkliniek.nl

Voor- en na resultaat