• Kwaliteit en veiligheid •

Boltero en stermis

Tegenwoordig zijn er veel verschillende soorten merken en typen botox en fillers op de markt. Dat maakt het voor jou als cliënt soms lastig om te kiezen. Daarom is het goed om te weten dat wij uitsluitend werken met topkwaliteit producten, namelijk met Belotero, Etermis en Azzalure.

Belotero behoort tot de meest veilige fillers ter wereld. Belotero is het merk van MERZ Aesthetics. Zij zijn een van de grootste en bekendste fabrikanten en ontwikkelaars van inectables ter wereld. Zo is er veel onderzoek gedaan naar de korte en lange termijn effecten en de veiligheid van Belotero. Belotero presteert het beste op het gebied van veiligheid, kwaliteit, klantentevredenheid en resultaat.

Belotero heeft namelijk het keurmerk van de FDA gekregen. De FDA-keurmerk is de Amerikaanse Food and Drug Administration. Zij controleren alle producten op veiligheid, voordat deze in Amerika de markt op gaan. De FDA is de strengste veiligheidskeuring van de wereld. Anders dan bijvoorbeeld het minder strenge CE-keurmerk dat wij in Europa kennen. Andere bekende en betrouwbare merken van Merz die wij gebruiken is de Etermis (budget) filler. Wil je een volume behandeling ondergaan en heb je een kleiner budget? Dan is de Etermis geschikt voor jou. ​

Azzalure is een Botuline toxine type A (botox). Al 20 jaar is een behandeling met Botuline toxine een van de meest populaire behandelingen met injectables in de cosmetische chirurgie. Een behandeling met Azzalure is veilig en werkt uitsluitend op de geïnjecteerde spier. Dit heeft verder geen effect op de rest van het gezicht of lichaam. Als de Azzalure is uitgewerkt, herstelt de spieractiviteit zich volledig. Azzalure is een van de bekendste Botuline toxines van dit moment.

Succesvolle behandelingen, deskundigheid en hoge klantentevredenheid. Op ons kun je vertrouwen.

Azzalure