OVER ONS

huidbehandeling leiden

Drs. Rahik

BIG-registratienummer 29923907401

huidadvies kliniek

Drs. Oran

BIG-registratienummer 19923268801

behandeling microneedling

Tar Vermeulen-Mohtarez

Eigenaresse

cosmetisch arts

Dr. Berends

BIG-registratienummer 29049868601

LOOK GOOD FEEL GOOD –

POSH. is een cosmetische kliniek die gespecialiseerd is in injectables. De cosmetische artsen van POSH. zijn BIG-geregistreerd, deskundig en gespecialiseerd in cosmetische behandelingen waaronder botuline-toxine en fillers. Wij werken samen met dokter Oran, BIG-registratienummer 19923268801 en dokter Rahik, BIG-registratienummer 29923907401.

Wij vinden het belangrijk om uitsluitend kwaliteit aan te bieden. Topkwaliteit botox en fillers én betaalbaar. Tevens bieden wij persoonlijke aandacht aan ieder van onze cliënten. Onze filosofie is om onze cliënten op de eerste plaats te zetten en ervoor te zorgen dat zij zich welkom voelen. Een warm ontvangst in een fijne en vriendelijke omgeving.

Daarnaast begrijpen wij als geen ander het belang van jouw privacy en vertrouwelijkheid; hier hoef jij je geen zorgen over te maken. Tijdens een gratis consult gesprek bespreken wij wat jouw wensen zijn. Wij geven onze cliënten eerlijk advies over de mogelijkheden en streven naar optimaal resultaat. Bij POSH. zorgen wij ervoor dat onze cliënten met een positief gevoel bij ons de deur uitlopen.