OVER ONS

Dokter Edward

BIG-registratienummer 29049868601

Dokter Nicolette

BIG-registratienummer 09041521401

Tar Vermeulen-Mohtarez

Huidspecialiste

LOOK GOOD FEEL GOOD

POSH. is een gespecialiseerde cosmetische kliniek en staat voor het bieden van kwaliteit. Wij bieden service en hoogstaande behandelingen aan met de nieuwste en modernste apparatuur en uitstekende producten. Onze missie is om onze cliënten op de eerste plaats te zetten en ervoor te zorgen dat zij zich bevinden in een warme, vriendelijke omgeving waarin hun cosmetische/medische doelen kunnen worden nagestreefd en nieuwe ideeën over uiterlijk en verjonging kunnen ontdekken.

We begrijpen het belang van privacy en vertrouwelijkheid. Samen bespreken we wat jouw wensen zijn en kijken we naar jouw specifieke behoeften om jouw schoonheid niet te veranderen, maar te verbeteren. Dit doen wij door gebruik te maken van veilige en effectieve technieken. Ook de nazorg en persoonlijke aandacht vinden wij erg belangrijk. Daarnaast gebruiken wij de meest geavanceerde technologie en hoogwaardige producten.

ERVARING & DESKUNDIGHEID

Onze specialisten beschikken over jarenlange ervaring en kennis op het gebied van medische esthetiek. Onze cosmetische artsen zijn BIG-geregistreerd en lid van de Nederlandse Vereniging van Cosmetische Geneeskunde.

DE ALLERNIEUWSTE TECHNOLOGIE

Ons team van artsen en gecertificeerde medewerkers biedt uitsluitend de meest innovatieve behandelingen en producten met bewezen resultaten.

KWALITEIT

Wij maken hoogstaande behandelingen van kwaliteit voor iedereen toegankelijk. Wij bieden behandelingen aan die veilig, effectief en betaalbaar zijn.

BEREIKBAARHEID

Onze kliniek is gevestigd in Oegstgeest (vlakbij Leiden) en is makkelijk bereikbaar zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Bij ons heb je de mogelijkheid om gratis te parkeren voor de deur!