cosmetisch arts oegstgeest

Dokter Edward

BIG-registratienummer 29049868601

behandeling microneedling

Tar Vermeulen-Mohtarez

Huidspecialiste

huidverzorging kliniek
gezichtsbehandeling Oegstgeest
laser ontharing oegstgeest

LOOK GOOD FEEL GOOD

POSH. is een kliniek gespecialiseerd in huidtherapie en injectables. Onze kliniek staat voor het bieden van kwaliteit. Wij bieden service en hoogstaande behandelingen aan met de nieuwste en modernste apparatuur en uitstekende producten. Onze missie is om onze cliënten op de eerste plaats te zetten en ervoor te zorgen dat zij zich bevinden in een warme en vriendelijke omgeving waarin hun cosmetische/medische doelen kunnen worden nagestreefd.

We begrijpen het belang van privacy en vertrouwelijkheid. Samen bespreken we wat jouw wensen zijn en kijken we naar jouw specifieke behoeften om jouw schoonheid niet te veranderen, maar te verbeteren. Dit doen wij door gebruik te maken van veilige en effectieve technieken. Ook de nazorg en persoonlijke aandacht vinden wij erg belangrijk.

ERVARING & DESKUNDIGHEID

Ons team van artsen en gediplomeerde huidspecialisten biedt uitsluitend de meest innovatieve behandelingen aan en producten met bewezen resultaten. Onze cosmetische artsen zijn BIG-geregistreerd en lid van de Nederlandse Vereniging van Cosmetische Geneeskunde.

BEREIKBAARHEID

Onze kliniek is gevestigd in Oegstgeest en is makkelijk bereikbaar zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Bij ons heb je de mogelijkheid om gratis te parkeren voor de deur!