• Maak een afspraak

  Allereerst maak je een afspraak voor een gratis consult gesprek. Deze afspraak kan gemaakt worden via WhatsApp | 06-29407171 of je kunt bellen naar het telefoonnummer | 071-5328916. Je kunt ons natuurlijk ook e-mailen | info@poshkliniek.nl

 • Afspraakbevestiging

  Als je een afspraak hebt gemaakt, krijg van ons een afspraakbevestiging via de e-mail. Hierin vind je de tijd en datum van je afspraak met daarbij onze contactgegevens. Daarnaast ontvang je ook voorzorg informatie als je eventueel een behandeling wilt ondergaan.

 • Gezondheidsverklarinng

  Wanneer je bij ons in de kliniek bent, vragen wij jou om de gezondheidsverklaring (anamnese formulier) zo volledig mogelijk in te vullen. Zo wordt bepaald of je in aanmerking komt voor een cosmetische behandeling. Daarnaast dien je de behandelovereenkomst goed door te nemen en te ondertekenen. In deze overeenkomst staat wat voor soort behandeling je zult krijgen en welke producten hierbij worden gebruikt. Ook wordt vermeldt welke bijwerkingen en complicaties eventueel kunnen ontstaan.

 • Wensen en mogelijkheden

  Als je geschikt bent voor een cosmetische behandeling, heb je de mogelijkheid om meteen behandeld te worden. De arts zal jouw wensen en de mogelijkheden met je doornemen. Het is natuurlijk ook mogelijk om een vervolgafspraak te maken. Als je gebruik wilt maken van een verdovende crème, dan raden wij je aan om 20 minuten eerder aanwezig te zijn in de kliniek, zodat de crème de tijd heeft om in te werken.​

 • De behandeling

  De behandeling kan ongeveer 10 – 30 minuten duren.
  De tijdsduur is afhankelijk van de te behandelen gebieden.

 • Mogelijke bijwerkingen

  Mogelijke bijwerkingen tijdens de eerste dagen na de behandeling kunnen zijn, roodheid en zwelling, klein blauw plekje en/of een beurs gevoel. Dit trekt na enkele dagen weg. Na twee weken is het eindresultaat zichtbaar. Bij POSH. is een nacontrole afspraak (na 2 weken) inbegrepen bij iedere behandeling. Wij vinden het erg belangrijk om u terug te zien; om te bespreken of u tevreden bent en het beoordelen van het eindresultaat. Indien nodig is het mogelijk om nabehandeld te worden tijdens de nacontrole afspraak. Hier kunnen eventueel kosten aan zijn verbonden. Om die reden is het belangrijk om je goed te laten informeren voor aanvang van de afspraak.