De Profhilo behandeling is om de huid te verjongen met bewezen en zichtbaar resultaat. Na de behandeling wordt de huid strakker en zie je er dus direct jonger en frisser uit. De werkzame stof van deze behandeling is hyaluronzuur. Hetzelfde stofje wordt ook gebruikt in de zogenaamde ‘fillers’ om bijvoorbeeld rimpels mee op te vullen. Prohilo zorgt puur voor huidversteviging. De huid komt zelf in actie om verslapping tegen te gaan. De behandeling met Profhilo in onze kliniek is geschikt voor het gezicht, de hals, de armen, de handen en decolleté.

Deze behandeling is zeer veilig en (bijna) niet pijnlijk. Het te behandelen gebied krijgt kleine injecties in de huidlaag. Hierdoor worden de dermale cellen in de huid effectief gevoed en zo zal de huid herstellen totdat de natuurlijke stevigheid weer is bereikt. De huid wordt door de injecties met hyaluronzuur van binnenuit gehydrateerd. Deze behandeling zorgt al binnen 4 tot 8 weken voor een zichtbaar, mooier en strakkere huid. Voor het allermooiste resultaat adviseren wij twee sessies. 

VOORZORG

Voordat je deze behandeling ondergaat, is het goed om twee dagen voor de behandeling geen alcohol te drinken en liever geen bloedverdunners te slikken. Daarnaast een week voor de behandeling liever geen voedingssupplementen nemen.

NAZORG

Na deze behandeling, de geïnjecteerde huid niet masseren. Het eerste uur na de behandeling geen make-up dragen in verband met infectiegevaar. De eerste twee weken na de behandeling liever geen gezichtsbehandeling ondergaan
geen sauna's bezoeken en probeer fel zonlicht
(en zonnebank) te vermijden.