Wij adviseren je om in ieder geval de eerste twee weken, de zonlicht te vermijden. Blootstelling aan zonlicht en zonnebank zorgt ervoor dat hyaluronzuur sneller wordt afgebroken. De UV-straling breekt hyaluronzuur af.

Gemiddeld heb je 3-4 maanden plezier van Azzalure. Als je het effect wilt behouden, raden we je aan om de behandeling na 3-4 maanden te herhalen.

Wij werken uitsluitend met betrouwbare producten van topkwaliteit, namelijk met Belotero, Etermis en Azzalure. Etermis en Belotero zijn ontwikkeld en gedistribueerd door Merz Aesthetics. Belotero behoort tot de meest veilige fillers ter wereld. Zij presteren het beste op het gebied van veiligheid, resultaten, kwaliteit en klanttevredenheid. Belotero wordt wereldwijd verkocht dankzij zijn FDA certificaat (hoogste veiligheidscertificaat!). 

Heb je een kleiner budget en wil je een volume behandeling ondergaan? Dan kun je kiezen voor Etermis. Etermis wordt in meer dan 90 landen wereldwijd gebruikt en heeft zo zijn betrouwbaarheid en kwaliteit zeker bewezen.

Azzalure wordt al bijna 20 jaar in de medische wereld gebruikt in de neurologie en oogheelkunde. Een behandeling met Azzalure is zeer veilig. 

Voor een cosmetische behandeling, dien je 18 jaar of ouder te zijn. Ongeacht welke leeftijd; je dient je legitimatiebewijs mee te nemen naar de kliniek. Wij controleren dit altijd! De afspraak kan helaas niet doorgaan als je geen legitimatiebewijs bij je hebt.

Bij ons in de kliniek accepteren wij contante en pinbetalingen. Helaas accepteren wij geen creditcard betalingen.
Wij behandelen geen vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven. Dit omdat er te weinig bekend is over de effecten op de baby.

De kliniek is gevestigd in Oegstgeest (vlakbij Leiden) en is zeer goed bereikbaar. De busreis vanaf Leiden Centraal duurt ongeveer 15 minuten. As je met de auto vanuit Amsterdam of Rotterdam komt, ben je ongeveer 30 minuten onderweg. Bovendien is er gratis parkeergelegenheid.

Een filler blijft ongeveer tussen de 6-12 maanden zitten. Uiteraard verschilt dit per persoon, aangezien het lichaam het hyaluronzuur zelf afbreekt.  

Helaas zijn kinderen niet toegestaan bij ons in de kliniek. Wij vragen je vriendelijk om hier rekening mee te houden.  

Wij vragen je om niet meer dan 1 persoon mee te nemen naar je afspraak. Graag hier rekening mee houden. 

Wegens hygiëne zijn huisdieren niet toegestaan in de kliniek. Wij vragen je vriendelijk hier rekening mee te houden.

Je kunt ons een WhatsApp bericht sturen voor het maken van een afspraak via het telefoonnummer 06-29407171. Heb je toch vragen? Bel dan naar het telefoonnummer 071-5328916.