Rimpels verwijderen?

BIG Geregistreerde Cosmetische Specialisten

Voordelige behandelingen

Gratis Persoonlijk Consult

Over POSH.

POSH. is een cosmetische kliniek die gespecialiseerd is in injectables. De cosmetische artsen van POSH. zijn BIG-geregistreerd, deskundig en zij hebben jarenlange ervaring binnen de cosmetische chirurgie. Wij bieden persoonlijke aandacht aan ieder van onze cliënten.

Voor elke rimpel een behandeling

Soms krijg je van je omgeving te horen dat je boos of nors kijkt. Het kan zijn dat je, zelfs in rust, een duidelijke zichtbare fronsrimpel of groef tussen je wenkbrauwen ziet. Fronsrimpels ontstaan door het samentrekken van de spieren tussen de wenkbrauwen. Een botox behandeling kan zeker een uitkomst bieden om de fronsrimpel zichtbaar te verminderen. Na deze behandeling ervaren veel mensen een liftend effect op de wenkbrauwen. De wenkbrauwen komen omhoog en je gezichtsuitdrukking wordt vriendelijker en zachter. Indien nodig, kan er eventueel na 2 weken nog een filler in de rimpel worden gespoten om deze nog meer te verzachten.

Lachen is natuurlijk gezond. Het is minder leuk dat al dit lachen ervoor zorgt dat de eerste lachrimpels steeds dieper en meer zichtbaar worden; de lachrimpels naast je ogen. Een paar fijne lijnen zijn zeker niet het probleem. Vaak gaat het erom dat de kraaienpootjes steeds duidelijker en zichtbaar worden. Dit kun je als storend ervaren. Dankzij een kleine behandeling zie je er weer fris uit.

Zweten is een natuurlijke eigenschap. Toch werken de zweetklieren bij iedereen met een andere intensiteit. De een zweet nauwelijks en de ander heeft last van overmatig zweten, natte plekken in kleding of een zweetlucht om zich heen. Een botox behandeling kan dan een oplossing zijn. Bovendien kan een botox behandeling ook een uitkomst zijn voor overmatig zweten van de handen.

Stoor jij je aan de rimpels op je voorhoofd? Heb je er vooral last van wanneer jij je wenkbrauwen ophaalt of zit die diepe rimpel er constant? Met deze behandeling krijg je een uitgeruste en frisse uitstraling. Een mooie huidverbetering, zonder dat je expressie verandert.

Lachen met je mond dicht of je hand voor je mond houden als je lacht, omdat tijdens het lachen je tandvlees zichtbaar is? Herkenbaar? Dan heb je waarschijnlijk een tandvleeslach, ook wel een ‘gummy smile’ genoemd. Vaak is het gelukkig heel eenvoudig op te lossen met een kleine tandvleeslach behandeling door middel van botox.

Vaak wordt aangegeven dat laaghangende wenkbrauwen een vermoeide uitstraling of een boze uitdrukking geven. Een lage wenkbrauw kan ook een drukkend gevoel op de ogen veroorzaken. Met een botox behandeling bij de wenkbrauwen zal de spier die de wenkbrauwen omlaag trekt, verslappen waardoor de wenkbrauwen een klein beetje gelift worden; een wenkbrauwlift. Hierdoor zie je er frisser en minder vermoeid uit.

 

VOORZORG

Voordat je een Botox behandeling ondergaat, is het goed om twee dagen voor de behandeling geen alcohol te drinken en liever geen bloedverdunners te slikken. Daarnaast een week voor de behandeling liever geen voedingssupplementen nemen.

NAZORG

Na de filler behandeling, de geïnjecteerde huid niet masseren. Het eerste uur na de behandeling geen make-up dragen in verband met infectiegevaar. De eerste twee weken na de behandeling adviseren wij je om geen gezichtsbehandeling
te ondergaan en geen sauna's te bezoeken.

Plan vandaag nog een afspraak

Tijdens een gratis consult afspraak met één van onze BIG-geregistreerde specialisten worden jouw wensen met je doorgenomen.
LOOK GOOD. FEEL GOOD.