• shr ontharing•

informatie

Géén laser, géén IPL maar SHR ontharen!

Heb je last van ongewenste haargroei? Dan is SHR-ontharing de beste oplossing voor jou voor duurzame ontharing!

SHR staat voor Super Hair Removal. De SHR-ontharing is geschikt voor alle huidtypes en is zelfs geschikt voor het behandelen van de meest gevoelige delen van het lichaam en gezicht. Deze behandeling wordt glijdend over de huid uitgevoerd; “sliding-method”. Het weefsel wordt behandeld met een lagere warmte uitstoot (tot max 40 graden), maar met een veel hogere frequentie. Hierdoor is de behandeling 100% veilig, effectief en pijnloos.

Deze unieke methode werkt niet op basis van pigment, in tegenstelling tot ontharen met IPL en laser. Bij het ontharen met SHR, warmen we de haarfollikels langzaam op door middel van lichtflitsen. Dit zorgt ervoor dat de haarfollikels vernietigd worden en dus geen haar meer produceren. Gemiddeld zijn er tussen de 10-12 behandelingen nodig. Dit is met name afhankelijk van de huidtype en haarkleur. Daarna is het advies om de haren met een twee/drie behandelingen per jaar te onderhouden. 

 De SHR-ontharing zorgt voor een permanente haarreductie van 70-80% procent, afhankelijk van de haargroei, huidtype en haarkleur. 

Met de volgende indicaties kun je helaas niet behandeld worden:  zwangerschap, borstvoeding, epilepsie, pacemaker, diabetes (behandeld met insuline inspuitingen), porfyrie (erfelijke ziekte), zonneallergie en overgevoeligheid voor zonlicht, kwaadaardige moedervlekken en lupus erythematosus disseminatus (auto-immuunziekte). 

Waarom kiezen voor SHR-ontharing?
Wat zijn de belangrijkste contra-indicaties?

Voordelen op een rij

• Wil jij een gratis proefbehandeling •

Ervaar het zelf en boek direct een
GRATIS proefbehandeling bij één van
onze ontharingsspecialisten! ​